Šių metų Velykas pasitikti kitaip kviečia klubinės muzikos mylėtojai. Renginys „Grand Velykos” su pasaulyje žinomais elektroninės muzikos atlikėjais priešaky balandžio 1-ąją vyks Vilniuje, ant Tauro kalno esančiuose Profsąjungų rūmuose.

„Elektroninės muzikos sferoje Vilnius jau ilgą laiką neturėjo jokio renginio Velykų proga ar pavasario sutiktuvėms. Manome, kad to labai trūksta ir „Grand Velykos” puikiai užpildys šią nišą, o lankytojams taps gražia tradicija, kurios lauks dar labiau nei „Grand Halloween Carnival” renginio”, – sako vienas iš renginio organizatorių Vitalijus Litvinenko, taip pat organizuojantis ir kasmetinį didžiausią Helovino karnavalą Lietuvoje.

Velykos visuomet suburia šeimas ir draugus. O kodėl jų vakare neatšventus šokių aikštelėje? „Grand Velykos” kvies šokti keturiose skirtingose muzikos erdvėse, kur pultu dalinsis užsienio ir Lietuvos atlikėjai. Pirmą kartą klubinės muzikos klodus per šv. Velykas kvies atverti techno, progressive house, psy trance, dnb ir chillout užsienio ir Lietuvos atlikėjai.

Organizatoriai atkreipia dėmesį į menkiausias detales ir preciziškai rūpinasi švaraus bei kokybiško garso skambesiu renginio metu. Tad šventišką nuotaiką kurs ne tik geriausias muzikos užtaisas, bet ir šviesų šou ar naujausi vizualizacijų efektai. Taip pat šių Velykų dar ilgai pamiršti neleis eksponuojama unikalių paveikslų autorinė paroda.

Renginyje išalkusius numalšins platus maisto ir gėrimų asortimentas, rinktis iš ko turės ir vegetarai bei veganai, taip pat bus ir zona blaiviesiems.

Renginio organizatoriai laikosi savo tradicijų nepamirštiir jaunųjų šokių muzikos mylėtojų (14 – 18 m.) bei jų tėvų. Jie taip pat laukiami švęsti šv. Velykas drauge – nuo 15 val. iki vakaro programos pradžios.

Klubinės muzikos fiestą organizuojanti „Sound Traffik“ komanda ištikimiems gerbėjams yra žinoma kaip didelio populiarumo sulaukiančio „Grand Halloween Carnival“ organizatorė. Iš viso „Sound Traffik“ į Lietuvą jau yra pakvietusi daugiau nei 70 užsienio didžėjų, o ilgai neužmirštamuose renginiuose yra apsilankę per25 tūkst. žmonių.

Į renginius „Litexpo“ parodų rūmuose, „Compensa“ koncertų salėje bei Profsąjungų rūmuose pigiausi bilietai buvo išparduoti per pirmąją parą. Tad organizatoriai ragina įsigyti bilietus anksčiau ir nepraleisti progos tapti įstabaus renginio dalimi.

Taip pat skaitykite: